Karrykylling med ris, 4 pers.

Der skal bruges:

1 stor kylling à 1500 g
50 g smør
1 spsk olie
2 dl finhakket løg
4 flåede tomater (evt. 1 dåse flåede/hakkede tomater)
ca. 4 tsk karry
2 laurbærblade
½ tsk nellike
½ tsk koriander
ca. 5 dl bouillon (evt. hønsebouillonterninger)
1½ dl crème fraîche
salt

Sådan gør du:

  1. Del kyllingen i 8 stykker.
  2. Brun stykkerne i gyldent smør tilsat olie.
  3. Tag dem op.
  4. Svits hakkede løg i fedtstoffet til de er klare.
  5. Tilsæt karry og lad det svitse lidt med.
  6. Tomater, øvrige krydderier, bouillon og crème fraîche tilsættes.
  7. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden.
  8. Tilsæt salt og dæk retten med låg.
  9. Småsnurrer ca. 45-60 min. til kødet er meget mørt.
  10. Smag retten til og spæd evt. lidt mere bouillon ved.

[ Tilbage til oversigt | Log ind ]