Der skal bruges:
1 stor kylling à 1500 g
50 g smør
1 spsk olie
2 dl finhakket løg
4 flåede tomater (evt. 1 dåse flåede/hakkede tomater)
ca. 4 tsk karry
2 laurbærblade
½ tsk nellike
½ tsk koriander
ca. 5 dl bouillon (evt. hønsebouillonterninger)
1½ dl crème fraîche
salt
|
Sådan gør du:
- Del kyllingen i 8 stykker.
- Brun stykkerne i gyldent smør tilsat olie.
- Tag dem op.
- Svits hakkede løg i fedtstoffet til de er klare.
- Tilsæt karry og lad det svitse lidt med.
- Tomater, øvrige krydderier, bouillon og crème fraîche tilsættes.
- Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden.
- Tilsæt salt og dæk retten med låg.
- Småsnurrer ca. 45-60 min. til kødet er meget mørt.
- Smag retten til og spæd evt. lidt mere bouillon ved.
|