Der skal bruges:
450 g kyllingefilet i strimler
1 dåse kokosmælk
2 spsk. fish sauce
1 spsk. sukker
2 ts grøn karrypasta
1 ts knust ingefær
2 ts grøn chili
1 ts knust hvidløg
2 limeblade
basilikum
koriander
salt
peber
300 g wokgrøntsager:
gul peber i strimler
gulerødder i tynde strimler
minimajs i stykker på ca. 2 cm
rød/grøn peber i små stykker
hele, søde ærter
løg
bambusskud
|
Sådan gør du:
- Kyllingefilleterne skæres i små strimler eller stykker.
- Strimlerne svitses i fedtstof i wok'en - tilsæt evt. lidt karry.
- Grøntsagerne tilsættes og svitses også.
- Kokosmælken hældes ved.
- De øvrige ingredienser tilsættes.
Der kan med fordel købes en færdig wokblanding med grøntsager - fx den fra KøkkenGrønt, som fås i Netto. |